Otvorite vrata Vaše spavaće sobe i pri pogledu na Vaš krevet osetite kako Vas hvata san i kako počinjete da se istinski odmarate! Mislite da ovako nešto nije moguće? nfl jerseys differences dak prescott Onda nikada niste spavali na krevetima iz Dalas nameštaja, a sasvim sigurno niste ni videli naš krevet Chester. U pitanju je veliki francuski ležaj dimenzija 240x172x100, na kojem veoma komforno mogu spavati dve odrasle osobe + jedno malo dete koje Vam se u toku noći krišom uvuklo, bežeći od strašnih dečijih snova. Pravi porodični krevet, za koji će se tući Vaši najmlađi članovi porodice. Ko će brojati najviše slatkih snova na njemu, na Vama je da odlučite. monster beats apple accessories

“Prilikom kupovine ovog jedinstvenog francuskog ležaja koji naprosto pleni svojim kalsičnim dizajnom, možete birati da li želite verziju sa dušekom koji ima žičano jezro ili sa latofleks letvicama.”

Koja od ove dve varijante je bolja za kičmu i kvalitetniji san, veoma je teško reći, jer to je zaista individualno. Mnogi se kunu u latofleks letvice i dušeke bez žičanog jezgra, dok drugi ne mogu ni da zamisle da spavaju na bilo kakvom drugom dušeku koji nema žičano jezro kao osnovu. monster beats fake ferrari Zbog toga smo se potrudili da našu ponudu nameštaja prilagodimo svim mogućim klijentima, njihovim različitim potrebama i navikama; stoga i prekrasni Chester francuski ležaj nudimo u ove dve najtraženije varijante.

Sa Chester francuskim ležajem dobijate:

Udoban i komforan bračni krevet!
Mogućnost odabira Vama najudobnije varijante dušeka!
Klasično lep dizajn!
Dodatne kutije ispod dušeka za odlaganje nepotrebnih sitnica ili posteljine!
Dragoceni kvalitetni odmor!