Naš trosed Nica nije slučajno dobio ime po tom najlepšem gradu Azurne obale već je ono pažljivo odabrano da odgovara karakteristikama koje ova garnitura poseduje. monster beats cord customer service Nica je sinonim za prestiž, u pitanju je jedno elitno mediteransko letovalište koje svakom posetiocu oduzima dah, što znači da mi čvrso verujemo da je i naš trosed veoma luksuzan. Proverite sami da li smo pogrešili prilikom odabira pravog imena za jedan od naših najboljih troseda u ponudi!

“Njegova najvažnija prednost je ta što se može razvući u veoma komforan francuski ležaj dimenzija 200x160cm, a istovremeno je i ležeran trosed bez stranica”

Vrlo je praktičan jer sadrži i posebnu kutiju u koju možete odložiti jastuke, ugg outlet florida foxwoods čaršav i jorgan ukoliko planirate da ga stalno koristite i kao ležaj. Ne morate u njega odlagati samo posetljinu već bilo šta što želite.

Njegov dizajn je mediteranski – topli, nežni, kremasti tonovi sedalnog dela, sa jastucima koji blago razbijaju monotiniju svojim prijatnim, tamnijim šarama uklopiće se u skoro svaki dom. Još prijatnijem izgledu dorpinosi to što ne poseduje stranice koje kod mnogih stvaraju osećaj zatvorenosti i krutosti – već, a michael kors watch purse trosed Nica na prvi pogled mami ljude da se opruže i opuste na njemu.

Trosed Nica Vam nudi:

Funkcionalnost – trosed i francuski ležaj istovremeno!
Kvalitetan san i zdravu kičmu!
Efikasno popunjavanje malog stambenog prostora!
Posebnu kutiju za odlaganje posetljine!
Prelepi dizajn koji se prirodno stapa sa svakim prostorom!
Slatke snove kao da zaista spavate u tom čuvenom gradu južne Francuske!
Iskoristite trenutni popust na ovaj specijalan komad nameštaja od 30%, moncler kids vest