Jedino raskošna garnitura poput ove može nositi i ime naše firme – Miacasa. Reč je o TDF vrsti garniture koja se sastoji od troseda, dvoseda fotelje. Otuda i prirodno ova skraćenica „TDF“ za sve vrste ovako kompleksnih, ali i kompletnih garnitura. ugg outlet deals ugg outlet delaware Iako su ove kombinacije kućnih elemenata za sedenje zaista prelepe i funkcionalne one ipak zahtevaju i veliki prostor. Svima onima koji nemaju problema sa kvadaraturom, odnosno koji traže velike i lepe komade nameštaja kako bi popunili svoj dom, preporučujemo garnituru Dallas koja će zadovoljiti i najstrožije dizajnerske kriterijume. Reč je o veoma klasičnoj garnituri, jednostavnog i prijatnog dizajna.

“Naši kupci se često odlučuju baš za nameštaj koji je presvučen kožom, ne samo zbog estetike, već i zbog funkcionalnosti – jer je kožne materijale mnogo lakše održavati nego li mebl štof. Kožni nameštaj doprinosi zdravijoj atmosferi u domu jer ne upija prašinu u tolikoj meri kao što to čine neki drugi materijali.”

Kožni nameštaj doprinosi zdravijoj atmosferi u domu jer ne upija prašinu u tolikoj meri kao što to čine neki drugi materijali. Osim zbog kože, garnitura Miacasa je veoma funkcionalna i zato što se njen trosed može rasklopiti u veoma komforan i udoban ležaj. Ukoliko Vi to želite, postoji dodatna mogućnost ugradnje popularnih i praktičnih latofleks mehanizama u njega.

Glavne karakteristike garniture Miacasa su:

Ut vitae lobortis magna, id viverra orci. In eget scelerisque nibh, nec suscipit lacus. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Aliquam pulvinar ipsum augue, monster beats clone dr dre tempor luctus felis malesuada venenatis. Vestibulum sit amet imperdiet risus. Etiam eget vehicula metus, ac vehicula libero. Aliquam et viverra urna. Vivamus elementum porta lectussion_li_item][/fusion_checklist]Lako održavanje kože!
TDF vrsta garniture (trosed, dvosed i fotelja)!
Dodatna mogućnost razvlačenja troseda u komforan i praktičan ležaj!
Elegantan, a neutralan dizajn koji se lako može uklopiti u različite vrste enterijera!. michael michael kors hamilton ew collection kors [